Unibet sportfogadás bónuszok

Gareth Bale a walesi kiváló kijelzőkre épült az Euro 2016-ban, két gólt szerezve a 3-0-as győzelemben a Real Madridnak a La Liga nyitójában a Real Sociedadban vasárnap.

Bale megnyitotta a a második pillanatban egy erős fejléccel pontozva, és négy percre kerekítve a nyerési időt, egy egyszerű befejezés után, miután az új érkezés Asensio a 40-es években Unibet nyerte el az első bajnoki célját.

Miután Barcelona szombaton 6,2-es győzelmet aratott a Real Betisnek, a nyomást Realra kényszerítették, hogy magukat erősítsék.Első választásuk nélkül Cristiano Ronaldo és Karim Benzema voltak, így Bale-t Alvaro Morata és Asensio kísérte. Luis Suárez hat trükköt Barcelonában a Real Betis 6-2-es útvonalán. További információ

Winger az utolsó szezonban csak a második félidőben nyúlt az utolsó Unibet célpontban, de csak 60 másodpercre volt szüksége a sztrájk eléréséhez. Dani Carvajal felvert keresztje a jobb oldalról, hogy a labdát a legközelebbi sarokba vezesse.

A Real Sociedad kapusának Geronimo Rulli jobb szerencséje volt a Toni Kroos nyílászáró erőfeszítésével az első félidő közepén, a labdát a közeli állomásnál eldobva.

A Real Real középpályás Asier Illarramendi volt a hazai oldala a legjobb esély a Unibet szintre, de úgy döntött, hogy átadja Juanmi-nak, és nem próbálja meg szerencsét, és elvesztette a lehetőséget.Ez az elévülés felébresztette Madridot, és felkeltették a második cél elérését, ami Raphael Varane átkozott áthaladásával érkezett Asensio-hez, a fiatalember egy gombnyomással, mielőtt egy csodálatos chipet készített volna Rulli felett.

a második felében uralkodónak számított, és olyan távolságra volt, mint a nyúlványuk, amikor Rulli elutasította Moratát, és Kroos találkozott a röplabda laza golyójával, megrázta azt a bárral szemben.

egy másik lenyűgöző megmentés Rulli-tól, míg a hazai oldal büntetőjogi Unibet kérelmet nyújtott be, később Carvajal által a Willian José-nál felmerülő kihívást követően.

A Bale-nek azonban az utolsó szava volt, James James Rodríguez áthaladására Rulli-nál könnyedén versenyeznek, és a labdát nyugodtan vezetik.

Két pontot hagytak el a kezükből, mivel Manu számára lehetővé tették, hogy két perc múlva szabadon engedhesse a jobb lábát, amit az Atlético kapusa, Jan Oblak, aki alig érinti a Unibet labdát az otthon miatt a dominancia, nem jutott el közel.